Algemeen

De zon van Latem kermis in uw wijnglas?

Geen Latem kermis? Ah nee, dat zal niet waar zijn. FC Latem verkoopt zomerse wijnen

Vanaf begin juni tot eind augustus zullen we vooral thuis en in eigen regio van de zomer moeten genieten dit jaar. Het worden gezellige feestjes in beperkte kring, aperitieven in het groen, of BBQ’s in de tuin.

Daar horen een goed glas wijn, bubbels en digestief bij. FC Latem brengt samen met onze vaste partner Wijnen Lambrecht de zon bij u thuis in een glas en biedt de beste wijnen aan voor een heerlijke zomer. De wijnen zijn gekozen om van te genieten, en vooral wie Latem kermis bezocht heeft die kent de wijn die nu wordt aangeboden. De rosé wijnen van Domaine La Croix Belle zijn ondertussen legendarisch !

Wij bieden de volgende wijnen aan, exclusief verkrijgbaar bij ons (niet in de handel). Van het Domaine La Croix Belle (zie foto) is er Caringole wit, rood en rosé (75cl en Magnum 150cl). De cava is Lonia brut, onze Fc Latem huis cava. Voor de eerste keer gooien we er ook een frisse limoncello bovenop, een Bongiorno van het bekende Jet Import. U steunt er onze club mee in deze moeilijke tijden.

Aarzel dus niet en bestel uw wijn via

https://fclatem.ecwid.com/

of via

https://f1plus.be/fclatem

. De wijnen zijn verkrijgbaar per fles en zijn verpakt per 6 flessen in een doos. Op jullie gezondheid !

De actie loopt van eind mei tot 31 augustus 2020. Er worden vaste afhaalmomenten in ons Clubhouse vastgelegd voor de bestellingen. Het eerste afhaalmoment is zaterdag 13 juni 2020 (Clubhouse FC Latem).

U krijgt een email ter bevestiging van uw bestelling en het afhaalmoment.