Algemeen

Vaderdag ontbijtpakket

Ideaal geschenk voor de voetbalpapa's
Klik hier voor uw BESTELLING:
www.ticketwinkel.be/Event/Details/steun-fc-latem-en-bestel-een-ontbijtpakket

Beste ouders, buren, kennissen, supporters, spelers en medewerkers,
 
De voorbije maanden hebben we gedroomd van een frisse pint in het Clubhouse, of een gin tonic op het terras (wat hebben we zomerse temperaturen gehad !).
Maar…FC Latem ligt al sedert half maart stil, en mist het voetbal, en jullie als regelmatige bezoekers, spelers, supporters en medewerkers !
Ook in deze voetbalarme tijden zijn we volop aan de voorbereidingen van volgend seizoen bezig. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe en wanneer dat seizoen zal kunnen starten. Bovendien nemen we nu alle voorzorgsmaatregelen om onze club en ons gebouw klaar te stomen voor een heropstart binnen de nieuwe context van het coronavirus. Daarbij staat uw veiligheid, die van de jeugdspelers, supporters, trainers en alle FC Latem medewerkers voorop.
Het zijn geen makkelijke tijden, ook wij hunkeren naar de gezelligheid op de club, de vele kinderen die genieten van het voetbal en van de vriendjes. We missen het sociale leven rond de club !
Onze club kan alle steun gebruiken en heeft daarom een idee uitgedokterd.
Op Vaderdag is het ideaal om de (voetbal)papa’s eens te verwennen !
• Ontbijtmand FC Latem: 50 euro (voor 2 pers)
• Luxe Brunchmand met fles gin en FC Latem verrassing: 90 euro (voor 2 pers)
• Kinderontbijtmand: 10 euro pp
 
Levering zal gebeuren op zondag 14 juni 's ochtends tussen 7h30 en 10h. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 10 km rond onze gemeente.
Heeft u nog vragen of wil u meewerken of het ontbijtpakket sponsoren? Eén emailadres: info@fclatem.be