Algemeen

Lidgelden 2020/2021 + teruggave door mutualiteit

Lidgeld en teruggave door mutualiteit

Het seizoen 2020/2021  zal voor FC Latem opnieuw een seizoen worden waarin we verder stappen vooruit willen zetten in de organisatie van onze club. Zowel sportief als zakelijk hebben we de voorbije seizoenen nogal wat aanpassingen gedaan die hun resultaat moeten krijgen op halflange termijn. De kampioenstitel van ons eerste elftal en de goede klassementen van onze jeugdploegen hebben aangetoond dat we sportief en structureel op de goede weg zijn.

Zo werd er sportief gekozen voor investeringen in de opleiding van de eigen jeugdspelers. Kristof De Vrieze werd aangesteld als Jeugdmanager. Hem wacht de taak om met de steun van iedereen een trainerstaff uit te bouwen die de traditie verder zet van de FC Latem jeugd als technisch begaafde spelers. Het budget voor het eerste elftal wordt aangepast aan de veranderende maatschappelijke omstandigheden: de tering naar de nering dus. 

Ook op zakelijk vlak worden grote stappen gezet. Er is een jaarbudget en kapsplanning opgemaakt en budgettair houden we alles strak in de hand.

Sedert 2017 neemt FC Latem de organisatie over van Latem kermis als event op het dorp, wat voor de club inkomsten kan genereren. Daarnaast worden ook inspanningen geleverd om nieuwe sponsors aan te trekken.

Seizoen 2020/2021 is er één van de bevestiging. Het lidgeld is als volgt vastgelegd:

  • 325,00 €/jaar voor de eerste speler van het gezin
  • Per bijkomende inschrijving van een gezinslid is er een korting van 50,00 €:
  • 275,00 €/jaar tweede speler van het gezin
  • 225,00 €/jaar derde speler van het gezin.

Stort het lidgeld tegen uiterlijk 1 augustus e.k., zodat wij tijdig de administratieve inschrijvingen bij de KBVB kunnen regelen.

 

Overschrijvingsgegevens:

  • Rek.nr.  IBAN BE36 3900 3401 0881

Te richten aan

  • FC LATEM vzw
  • Hoge Heirweg 58
  • 9830 St-Martens-Latem
  • Vermelding: “lidgeld 2020-2021 en naam speler”

 

Tip: Vergeet niet dat een belangrijk deel van het inschrijvingsgeld kan worden teruggekregen via uw mutualiteit. De nodige formulieren staan op onze website www.fclatem.be, en kunnen daar worden gedownload. Bezorg het formulier dan aan het secretariaat van FC Latem.

Formulieren 2020/2021 voor teruggave kan u hier downloaden.

Bond Moyson

Christelijke Mutualiteiten

Liberale Mutualiteiten

Onafhankelijk Ziekenfonds

Neutraal Ziekenfonds

Partena Formulier